Hivatalosan is elvált Suzy és Jolly

Forrás: Instagram/Jolly Official -
válás Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év után hivatalosan véget ért Jolly és Suzy házassága, az egykori mulatóspár válását a múlt héten mondták ki a szigetszentmiklósi bíróságon.

„Igen, néhány napja kimondták a válást. A közös gyermeket az édesanyjánál helyezte el a bíróság, és a felek megegyeztek a rendszeres apai láthatásról is. A vagyonmegosztás tekintetében még nincs peresítés, és nem is lesz, ha sikerül megállapodásra jutni" – mondta a Blikk olvasó-riporterének Suzy ügyvédje, dr. Pikali Petra, ám többet nem árult el az ügy részleteiről, és Suzy sem akart nyilatkozni.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Előzetes tervek szerint áprilisban lett volna az első békéltető tárgyalásuk, ám a koronavírus-járvány közbe szólt. Ekkor még nem lehetett tudni, vajon meddig húzodik az ügy, ezért Jolly akkor feldúltan nyilatkozott a csúszás miatt kialakult helyzetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.