Tíz év után hivatalosan véget ért Jolly és Suzy házassága, az egykori mulatóspár válását a múlt héten mondták ki a szigetszentmiklósi bíróságon.

„Igen, néhány napja kimondták a válást. A közös gyermeket az édesanyjánál helyezte el a bíróság, és a felek megegyeztek a rendszeres apai láthatásról is. A vagyonmegosztás tekintetében még nincs peresítés, és nem is lesz, ha sikerül megállapodásra jutni" –  mondta a Blikk olvasó-riporterének Suzy ügyvédje, dr. Pikali Petra, ám többet nem árult el az ügy részleteiről, és Suzy sem akart nyilatkozni. 

Forrás: Instagram/Jolly Official

Előzetes tervek szerint áprilisban lett volna az első békéltető tárgyalásuk, ám a koronavírus-járvány közbe szólt. Ekkor még nem lehetett tudni, vajon meddig húzodik az ügy, ezért Jolly akkor feldúltan nyilatkozott a csúszás miatt kialakult helyzetről.

Zavar, hogyne zavarna, már régen túl kellene lennünk a váláson!Január elején adtam be a keresetet. Egyre komolyabb a párkapcsolatom Barbarával, ezért zavar, hogy nem vagyok még elvált ember" - mostanra azonban már a törvények sem állhatnak szerelme és az ő kapcsolata közé.