Beatrix hercegnő emiatt nem hívta meg esküvőjére Katalinékat

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
esküvő Beatrix hercegnő Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beatrix yorki hercegnő feleségül ment Edoardo Mapelli Mozzi, üzletemberhez egy magán ünnepségen,a windsori All Saints kápolnában. A zártkörű esküvőre péntek reggel került sor, a rendezvényen - a koronavírus-járvány miatti távolságtartás szabályait maximálisan betartva- a királynő és az edinburgh-i herceg, valamint más közeli hozzátartozóik vettek részt, ám Katalin hercegnét mégsem hívták meg a nagy napra. Most pedig kiderült miért!

„A pár úgy döntött, hogy egy privát ceremóniát tart, amin a szülők és testvérek vesznek részt, miután májusban többször is elhalasztották az esküvőjüket... Az eseményen részt vett Erzsébet királynő és Fülöp herceg is... A menyasszonyt az édesapja kísérte az oltárhoz, Mozzi fia, Wolfie pedig nyoszolyófiú volt"

Forrás: Northfoto

Szóval aggodalomra semmi ok, semmiféle konfliktus nincs a királyi családban csupán a szűk család kör volt az oka, hogy Katalint és Vilmost, valamint Meghant és Harryt sem hívták meg a ceremóniára. Egy bennfentes elmondása alapján: összesen 20 vendéget hívtak meg. Katalinék pedig Instagram-sztoriban gratuláltak a friss házasoknak: „Gratulálunk Beatrix hercegnőnek és Mr. Edoardo Mapelli Mozzinak, akik egy kis privát ceremónián keltek egybe pénteken Windsorban!" - írja a Blikkrúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.