Hosszú idő után egy asztalhoz ül Berki Krisztián és Hódi Pamela

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela gyermek felügyelet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián hosszú ideig várt arra, hogy végre személyesen találkozón kislánya édesanyjával, hogy szemtől szemben döntsenek a gyermeküket érintő fontos kérdésekben. Most pedig úgy tűnik ez összejöhet, ugyanis Hódi Pamela levelett küldött neki, amelyben közölte vele, hogy új ügyvédjével készen állnak a találkozóra.

„Úgy tűnik, hogy a sajtó és a követőtáborom nyomására Pamela meggondolt magát és a közeljövőben végre létrejön a találkozó, amit én már nagyon régen szorgalmaztam, hiszen két szülőnek le kell tudnia ülni egymással szemben, ha a gyermekük jövőjéről kell döntéseket hozniuk. Bár a levelet nem nekem kellett volna küldenie, hiszen korábban éppen az ő kikötése volt, hogy csak az ügyvédeinken keresztül érintkezhetünk, de ne vesszünk el a részletekben" - kezdte a Ripostnak Berki, aki úgy érzi most talán elkezdődhet egy olyan együttműködés Pamelával, amire már régóta szükség volt.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

„Azt hiszem, jó úton haladunk, bár van még hova fejlődni a közös felügyelet kapcsán. Most ugyanis éppen nem vihettem el a kislányunkat wakeboardozni, mert ez a program az „ő napjára" esett. Az én véleményem szerint a közös felügyelet azt jelenti, hogy mindkét fél rugalmasan kezeli az időt, amit a gyermekünkkel töltünk. Én biztos vagyok benne, hogy akkor is megengedném Pamelának, hogy elvigye Natit egy jó és szórakoztató programra, ha történetesen éppen az „én időmre" esne, de nem vagyunk egyformák. Sajnos kedden hiába kopogtattam a lakás ajtaján az általam előre jelzett időpontban, senki nem nyitott ajtót" – véleményezte az üzletember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.