Letiltották VV Béci fotóját, melyen félmeztelenül szerepel a lánya

fotó Napsugár VV Béci Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Béla egyik friss fotóját letiltotta az Instagram, mert szabályba ütközőnek találta. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a Young G-ként megismert VV Béci még 2018 februárjában vált el kislánya anyukájától, Adritól. Bécire hamar rátalált a szerelem a gyönyörű, modellként dolgozó Norina személyében, aki saját gyermekeként szereti Béci kislányát, Napsugárt.

Napsugárról nemrég egy olyan fotó került fel a sztár közösségi oldalára, amelyen a kislány félmeztelen volt, vagyis nem viselt bikinifelsőt. Az Instagram ezt szabályba ütközőnek találta, ezért letiltotta Béci posztját.

"Én úgy gondolom, ez nem egy degradáló kép volt, tudom, mi az, amit sok lenne posztolni, kézzel-lábbal védem Napsugárt, teljes mértékben felelek érte. Azt nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt az örömteli pillanatot megörökítő képet szexuális tartalomként fogja fel, ilyenre gondolni sem akarok. Nem értem, miért nem lehet családi fotót posztolni" - mondta Béci a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.