Szinetár Dóra durván beszólt az egyik rajongójának

színésznő Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra nyilvánosan osztotta ki az egyik követőjét Instagramon. Nem semmi, amit mondott. 

Szinetár Dóra nemrég egy tündéri fotót osztott meg a követőivel, amely a játszótéren készült. Láthatjuk, ahogy kisfia önfeledten szaladgál, a színésznő arcáról pedig le sem lehetne törölni a boldogságot.

Valószínűleg ennek az ellenkezőjét érezte Dóra egyik követője, aki a kutyás fotója alatt elmagyarázta a színésznőnek, hogy mi a baj a házi kedvencekkel való együttéléssel.

"Nem egészséges együtt élni, egy háztartásban élni kedvenceinkkel. Nekik is megvannak a biológiai kedvelt helyezik erre... Nem kellene babusgatni őket!!! Ahogy a dèdanyáink is tették" - írja a kommentelő, mire Dóra a következőt válaszolta:

"Nem alszom vele, nem jön fel magától a kanapéra sem. Talán önnek is kellene egy kiskutya, akit ölelgethet, és akkor nem lenne szüksége arra, hogy az interneten kötözködjön..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.