Elképesztő dolgokat állít önéletrajzi könyvében Jim Carrey

Forrás: Getty Images -
Jim Carrey önéletrajz könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jim Carrey is hasznosan töltötte a karantént, hiszen befejezte önéletrajzi ihletésű „Memoirs & Misinformation" című könyvét, amely a napokban jelent meg az Egyesült Államkban.  A félig önéletrajzi, félig fikciós könyv egy párhuzamos Hollywoodban játszódik, amelynek középpontjában saját maga újrakreált figurája áll. Mindenesetre elég rendhagyó ötlet!

„A művészi pályám ezen a pontján semmi sem lett volna unalmasabb ötlet, mint szépen leírni kronologikus sorrendben az életem valós történéseit, csak hogy bővítsem a Jim Carrey brandet. Ez most másról szól" – nyilatkozta a színész, aki megdöbbentő őszintességgel vallott több ismert emberről. Sőt! Hozzátette, hogy élete szerelme mindig is Renée Zellweger marad, hiába csak egy évig jártak.

Forrás: Getty Images

„Ez szatíra és paródia, de tisztelettel megírva. A legtöbb embert, akit beleírtam a könyvbe, rendkívül nagyra becsülök" - tisztázta magát Carrey a sokszor pikírt stílus miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.