Gáspár Győző kisebbik lánya betöltötte a 18. életévét, barátja nyaralással ajándékozta meg a lányt, aki szüleitől autót kért születésnapjára. 

Gáspár Győző kisebbik lánya, Virág betöltötte a 18. életévét. A hatalmas családi buli egyelőre elmaradt, de ami késik, nem múlik. Kiderült, hogy Virág autót szeretett volna születésnapjára, de a szülei ezt még túl korainak tartják. A lányt barátja egy nyaralással ajándékozta meg.

Gáspár Virág 18 éves lettForrás: Fb / Gáspár Virág

"Virágot a párja, vagy ahogyan én hívom, a vőlegénye Rodoszra vitte nyaralni a születésnapjára. Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Mi vittük ki őket a reptérre, persze féltjük, de most kell világot látni, amíg fiatal" - mondta Győzike.

Virág szeretett volna egy autót, de Beával úgy döntöttünk, ez még korai. Tizennyolc évesen még szinte gyerek, állandóan aggódnánk, rettegnénk, amikor kocsiba ül, nehogy baja essen. Nemrégen volt a balesetünk, óvnánk Virágot, így autó idén nem lesz. Krisztiánt kértük meg, hogy adja oda neki azt a képeslapot, amit még itthon írtunk neki Beával. Megköszönjük, hogy mi lehetünk a szülei és sok boldogságot kívánunk neki az életben" - árulta el az apa a Blikknek. Hozzátette, szeretne fiatal nagypapa lenni.

"Most persze az a legfontosabb, hogy legyen meg az érettségi, utána lehet tervezni. Én örülnék, ha hamarosan szóba kerülne a lánykérés és a családalapítás, szeretnék fiatal nagypapa lenni és örülnék, ha a lányom is boldog lenne. Krisztián szüleivel már találkoztunk, jó emberek, jó helyre kerülne a lányom. Ha hazajönnek a gyerekek a nyaralásról, tartunk egy nagy, közös ünneplést" - mondta.