A nulláról kezdte: éjszaka tanult főzni Győrfi Pál a műsor előtt

Forrás: facebook.com/Győrfi-Pál -
Győrfi Pál főzés főzőműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál nulla főzőtudással döntött úgy, hogy belevág a TV2 MasterChef VIP című műsorába. Így felesége gyorsan, két nap alatt megtanította főzni – amennyire lehetett.

Egy rántotta is kifogott Győrfi Pálon, szinte semmilyen gyakorlata nem volt a konyhában, így jócskán volt mit bepótolnia a MasterChef VIP 2. előtt.
„Az a szomorú valóság, hogy eddig egyáltalán nem tudtam főzni. Még egy tojásrántotta elkészítése is gondot okozott, úgyhogy komoly hendikeppel indultam a többiekkel szemben, akikről azért ki lehet jelenteni, hogy gyakorlott háziasszonyok és 'háziurak'" - mesélte a Borsnak.

Győrfi Pál ezúttal a konyhában bizonyít. Forrás: facebook.com/Győrfi-Pál

Azért igyekezett felzárkózni, feleségétől előtte alapos kiképzést kapott két éjszakán keresztül.
"A feleségem megmutatta, hogy miként kell rántást készíteni, húsokat feldolgozni, én pedig szorgalmas kisdiákként mindent lejegyzeteltem. Gondolkodtam is rajta, hogy a főzésre beviszem valahogy a puskát, de aztán gyorsan elvetettem az ötletet„

Ám még így is rengeteg váratlan helyzettel találta szembe magát a versenyben, ezen kívül a kritikákat sem volt könnyű elviselnie.
"Szokatlan volt ennyi idősen 'bizottság előtt vizsgáznom', ráadásul ugye az ételek magukért beszélnek, nem magyarázhattam meg a bizonyítványomat, csak szépen, csendben hallgattam a mindig jogos kritikát. De nincs ezzel baj, tudom tartani a számat, csak hát nagyon nehezemre esik.„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.