Kasza Tibi interneten ismerte meg Mankert, fél évig csak leveleztek

Forrás: Instagram/darai_andrea -
párkeresés Darai Andrea szerelem Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és Manker nem éppen hétköznapi módon ismerkedtek meg. A sztár ugyanis a Facebookon szúrta ki magának a lányt. Elkezdtek beszélgetni, de az első találkozásra csak fél után került sor.

Kasza Tibi igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sikeres a munkájában, és ma már gyönyörű családja is van, lányuk, Lora Bella lassan két éves lesz.

Ám Tibi mondhatni megdolgozott ezért, hisz neki sem jött könnyen szerelem. Mankert ugyanis a Facebookon ismerte meg. A sztár egy ismerőse fotóján figyelt fel a gyönyörű fiatal lányra, és úgy döntött, hogy ráír – derült ki a Story Magazinból.

Kasza Tibi és Darai Andrea a Facebookon ismerkedtek meg. Forrás: Instagram/darai_andrea

El is kezdtek csevegni, ám az első találkozóra csupán fél év múlva került sor. Innentől pedig már bizonyára mindenki ismeri a sztorit: egymásba szerettek, néhány év múlva összeházasodtak a Grand Canyonnál, majd megszületett gyönyörű kislányuk, Lora Bella.
Tibi és Manker jó példa arra, hogy az internet segítségével is megtalálhatjuk az Igazit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.