Charlize Theron kislánya így utalt rá, hogy ideje lenne, ha anyukája bepasizna

Forrás: AFP/Tolga Akmen -
párkapcsolat Charlize Theron cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő válása óta nem talált párt, és ennek már öt éve. Most már kislánya, August is megjegyezte, hogy Charlize Theronnak szüksége lenne egy férfire.

A sztár 2015-ben vált el férjétől Sean Pentől, és azóta nem talált rá a szerelem. Charlize Theron úgy érzi, remekül megvan egyedül, és nincs különösebben szüksége férfire, ám kislánya nem így látja. Az ötéves August ugyanis cuki módon utalt rá, hogy szerinte anyukájának már be kéne pasiznija.

Charlize Theron jól érzi magát egyedül, ám lányai nem így gondolják. Forrás: AFP/Tolga Akmen

„Az autóban ültünk a két lányommal, és a kisebbik valami olyasmit mondott, hogy 'szükséged van egy párra'. Én erre azt feleltem, hogy, most nagyon jól érzem magam egyedül. Mire ő azt válaszolta: 'Tudod mit, anya? Csak egy társra van szükséged, egy párkapcsolatra!'"

- mesélte a színésznő.
A sztár kislánya tekintetében azt látta, hogy nem is érti, hogy egyáltalán lehetséges, hogy jól érezze magát egyedül - írta a Drew Reports News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.