Csősz Boglárka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi mindig is sokat tett az alakjáért, barátai és családja azonban egy kicsit aggódnak, nehogy túlzásba vigye az edzést. 

"Sokan dicsértek, hogy milyen dögös és vékony vagyok, de az utóbbit azért kikértem magamnak, szerintem inkább csak izmosabb és szálkásabb lettem. A családom és a barátaim féltenek, hiszen hetente hét edzésem van, és bár többen azt mondják, hogy sanyargatom magam az étkezés terén, csak odafigyelek, hogy mit eszem. Igaz, attól még én is félek kicsit, nehogy kialakuljon egyfajta függőség az edzés miatt, és a végén férfiasabb kinézetem legyen. Próbálok vigyázni, és meghúzni egy határt" – mondta el a Blikknek Bogi és hozzátette, a karantén alatt még többet edzett, de nem a kinézete miatt, hanem hogy hasznosan töltse a bezártság hónapjait.

Forrás: Csősz Bogi, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.