Király Linda elárulta: ezért nem tud olyan gyorsan fogyni

fogyás pajzsmirigy Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda évek óta fogyókúrázik, ám egy kissé lelassult a folyamat, ám ettől nem esik kétségbe. Az énekesnő a megszokott edzés mellett egy új kúrát próbál ki, most ettől várja a megoldást.

„Mostanában többen kérdezték tőlem, hogy mit szoktam csinálni, ha belassul vagy leáll a fogyás. A kérdés aktuális, mert már 3-4 hónapja küzdök azzal, hogy teljesen lelassult. Aki olyan problémával küzd, mint én – felborult hormonháztartás, pajzsmirigy alulműködés -, az tudja, hogy milyen az ödéma és a vízvisszatartás. Ez nagyon vissza tudja tartani a fogyást, hiszen nem tud tisztulni, méregteleníteni a szervezet. Megpróbáljuk ezt most helyrehozni. Nem mondom, hogy a tisztítókúra a legkényelmesebb dolog a világon, de nagyon hatásos. Már eldöntöttem, hogy a kúra közepén tartok majd egy beszámolót, hogy elmondjam másoknak is, hogy alakul a dolog" - idézte Linda szavait a Ripost.

Forrás: Király Linda /Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.