Megtámadták Gelencsér Timi kutyáját - Videó

Gelencsér Tímea Instagram -
Gelencsér Tímea szépségkirálynő kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1 hónappal ezelőtt támadás érte Gelencsér Tímea kutyáját, Licsit. A hátán érte sérülés. 

Gelencsér Tímea nővére, Orsi sétáltatta kutyájukat, Licsit, amikor három másik kutya támadta meg az ijedt ebet. A három kutya a szépségkirálynő kutyájának hátát marta meg. A seb azóta szerencsére begyógyult, de ahogy Timi a Mokka interjújában elmondta a kutya, Licsi lelke még nem jött rendbe.

"Azért a kutyának a lelke még nincs a helyén, ugyanis kiszámíthatatlan néha, fél a többi kutyától, hajlamos inkább ő támadni vagy próbálni támadni, minthogy megint őt támadják meg." - mondta Tímea.

A kutyus egyébként 4 éves, akit Timiék egy menhelyről fogadtak örökbe. A támadás óta kutyatréner segíti Licsi lelki felépülését.

"A kutyatréner próbálja megfejteni, hogyan lehetne visszaállítani, hogy Licsi ne féljen a többi kutyától. (...) Emellett azt is tanuljuk, hogyan kell sétáltatni a kutyát, hogy ne húzzon, (...) illetve hogyan lehet kikerülni egy kutyatámadást, hogy legközelebb ilyen ne történjen." - mesélte Gelencsér Tímea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.