Radics Gigi a babavárás örömeiről mesél

szülés babavárás énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi, énekesnő nemsokára életet ad első gyermekének, akit már szerelmével, Áronnal hatalmas izgalommal és lelkesedéssel várnak. A babavárás örömeiről, hétköznapjairól a Story magazinnak mesélt a gyönyörű kismama. 

Radics Gigi sok kismamával ellentétben élvezi a várandóság néha kissé terhes hétköznapjait is, minden plusz kilóval együtt. Elmondása szerint különösen élvezi, hogy egyre jobban gömbölyödik a pocakja, sőt, párja, Áron egyre többször látja, hogy kislányuk nagyon aktívan mocorog anyukája hasában.

„A várandósság egyik csodája, hogy a lány kiteljesedik, asszonnyá válik. (..) Eleinte aggódtam, hogy nagyon fel fognak mászni rám a kilók, de már teljesen elengedtem ezt a félelmet. Elvégre így is jól tudom érezni magam. Már csak azért is, mert képtelen vagyok uralkodni magamon, bármit megeszek, ha megkívánom" – mesélte a Story magazinnak Gigi

aki a házi kenyérnek és a lecsónek egyáltalán nem tud ellenállni.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

Gigitől megszokhattuk, hogy mindig kifogástalan külsővel lép ki otthonából, ez a terhessége alatt sincsen másképpen.

„Időnként persze, előfordul, hogy kócosan, pizsamában, smink nélkül pihengetek otthon, de változatlanul akkor a legjobb a közérzetem, ha kisminkelem magam és szépen felöltözöm" – nyilatkozta Gigi.

A gyönyörű énekesnő azt is elárulta, hogy a Dr. Rose Magánkórházban fogja világra hozni kislányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.