Tóth Gabi és Balázs Fecó is ad majd raktárkoncertet

Tóth Gabi Demjén Ferenc Balázs Fecó Szentkirályi Alexandra Tankcsapda Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar kormány úgynevezett raktárkoncertekkel szeretné segíteni a zeneipar dolgozóit, mivel sajnos augusztus 15. után sem lehet 500 fő feletti rendezvényeket tartani. Hamarosan tehát jönnek a fellépések Tóth Vera és Gabi, a Tankcsapda, Demjén Ferenc és Balázs Fecó már biztosan ad koncertet ilyen formában.

Már szervezik a raktárkoncerteket, amelyek a fesztiválok és élő fellépések helyett kerülnek megrendezésre, ezzel támogatva az előadókat és a zeneipari háttérmunkásokat.

A magyar kormány több mint ötmilliárd forintot szán legalább 150 koncertre Szentkirályi Alexandra beszámolója szerint. Ezek várhatóan szeptemberben lesznek elérhetőek. A zenészek és a dolgozók kiemelkedő gázsit kapnak érte.

„A zenekarokról a legnagyobb fesztiválok szervezőivel, zenei szakemberekkel egyeztetünk. A magyar kormány természetesen a legszélesebb körben kívánja támogatásban részesíteni a magyar könnyűzenei szakmát, és számít a munkájukra." - árulta el a kormányszóvivő a Blikknek.

A fellépők között ott lesz többek között Tóth Vera és Gabi, a Tankcsapda, Demjén Ferenc és Balázs Fecó is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.