megbánás edző Shane Tusup számvetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup számot vetett múltjával kapcsolatban és belátja, hogy előfordult, hogy megggondolatlanul viselkedett bizonyos helyzetekben. 

Shane Tusup edző, aki nagyon boldog új kedvese oldalán sok mindent végiggondolt múltjával kapcsolatban és akkori viselkedése miatt

úgy érzi, jogosak voltak a negatív vélemények vele kapcsolatban

- írta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Az amerikai származású edző azt gondolja, hogy fékezhetetlen viselkedésének nagymértékben a külső nyomás és stressz volt az oka.

„Hogy megbántam-e valamit? Azt biztos, hogy bizonyos helyzetekben nem mentem vissza tisztázni ezt azt. Hogy nem magyaráztam el egy kávé mellett valakinek, akit esetleg megbántottam vagy a viselkedésemmel rossz szájízt hagytam benne,

hogy ez nem személyes, csak egyszerűen a munka és a stressz velejárója amiért adott esetben elvesztettem a türelmemet. Ezt az esélyt elszalasztottam és ezt ma már nagyon bánom. Rossz példát mutattam, csalódást okoztam sokaknak, pedig sokkal inkább inspirálni szerettem volna az embereket." - vallotta be Tusup az Eurosportnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.