Ezt az ételt nélkülözte Meghan Markle a királyi család tagjaként

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
külföld királyi család Meghan Markle tészta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család tagjaként sok mindenben kellett változtatnia Harry herceg feleségének, Meghan Markle-nek, még az egyik kedvenc ételéről is le kellett mondania. 

A királyi családról köztudott, hogy az egészséges életmód, ezen belül az egészséges étkezés hívei, így nem igazán fogyasztanak tésztás ételeket. Meghan Markle ebből a szempontból is kitűnt közülük, hiszen ő imádja a tésztát, olyannyira, hogy korábbi interjúiban többször meg is említette, hogy mennyire odavan az olasz konyháért.

A kép illusztrácó. Forrás: Shutterstock

Darren McGrady, a királyi család egykori séfje elárulta, hogy II. Erzsébet elutasít mindenféle szénhidrátot, így tészta, rizs vagy burgonya családi eseményeken soha nem került az asztalra - írta meg a Hello! magazine.

Meghan nem az egyetlen, aki rajong a családban a tésztafélékért, Katalin hercegné és gyermekei sem tudják nélkülözni az olaszok kedvenc ételét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.