Vasvári Vivien és kedvese már hosszú hónapok óta egy párt alkotnak: most kiderült, hogy reagáltak a gyerekek a változásra. 

Ahogy azt korábban megírtuk, februárban mutatta meg új szerelmét a nagy világnak Vasvári Vivien. A kétgyermekes édesanya azóta is hatalmas boldogsában él Zsigmonddal, akinek szintén két gyermeke van. 

"(...) Azt gondolom, nagyon lényeges, hogy ők is sok időt töltsenek egymással. Éppen ezért fontos, hogy a párom gyerekei elfogadjanak, Ariana és Edward nagyon szereti Zsigmondot. Szerintem a „mozaikcsaládoknak" fontos, hogy együtt is nyaraljanak, gyűjtsék az élményeket" - kezdte Vivi a Blikknek. 

Forrás: Instagram/vasvarivivien

"Mindannyian jól eljátszanak együtt, nem teher, ha sokszor hatan vagyunk. Persze, ilyenkor nem tud kikapcsolni az ember úgy, mintha kettesben romantikázna a párjával. Amikor én voltam gyerek, nem nagyon jártunk a Balatonhoz, szeretném, ha a gyerekeink megismernék és megszeretnék a magyar tengert" - folytatta az egykori luxusfeleség, aki nagyon örül neki, hogy új kedvese és a gyermekei ilyen jól kijönnek egymással.