Delhusa Gjon szerelméről: "Kezdetben mi sem gondolkodtunk hosszú távra"

Forrás: RTL Klub -
párkapcsolat szerelem Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon pompás panorámával körülvett vidéki otthonában fogadta a ***hot!*** magazint. Ő és a kedvese itt szinte szimbiózisban élnek az érintetlen természettel és egy egész állatsereggel. Bár kezdetben bőven akadt kritikusuk, ők fittyet hánytak a rosszindulatú megjegyzésekre, és csak egymással foglalkoztak.
Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni Forrás: RTL Klub

"Sokáig csak barátok voltunk, és kezdetben mi sem gondolkodtunk hosszú távra, hagytuk, hogy sodorjon bennünket az élet. Aztán eltelt hét év, és az idő bizonyította a szerelmünket. Szépen összecsiszolódtunk, nem is érezzük a korkülönbséget. Mindig sportos életet éltem, és nyitott voltam a világra. Már elején leszögeztem, hogy nem akarok foglalkozni a korunkkal, mert ha működik, akkor nem azon múlik, hogy hány évesek vagyunk. De bevallom, idén éreztem először, hogy lelassultam. Pedig kettőnk közül inkább én vagyok az, aki pörög! Fanni hazaér a munkából, és inkább otthon maradna, én viszont programokra vágyom."

A HOT! magazin digitális száma ITT található!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.