Polgár Tünde és férje, Árpád kapcsolata futó kalandnak indult - Videó

kaland esküvő házasság Polgár Tünde Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este kezdetét veszi a TV2 vadonatúj páros főzőversenye, a Love Bistro, amelyben Polgár Tünde és férje, Árpád is megmérettette magát.

A Love Bistro inkább a párkapcsolatokról szól majd, mint magáról a főzésről. Tünde a Masterchef VIP2-ben már megcsillogtatta főzőtudását, és kiderült, mennyire komolyan veszi a versenyt: főzőtudása egészen a második helyig repítette őt.

A Love Bistroban Tündének nem egyedül, hanem amatőr férjével kell helytállnia a versenyben. Árpád és Tünde már 21 éve alkotnak egy párt, és bár kevesen tudják, kapcsolatuk sokkal inkább indult egy egyéjszakás kalandnak.

"Felkért táncolni, néztem, hogy egy ilyen fiatalabb csaj felkér, hát megkérdeztem, kiféle, kefél-e?"

– mondta Árpád, aki kissé zokon is vette, hogy aznap nem történt semmi közöttük.

"Idővel erősödött meg a kapcsolatunk, az elején gyengének nézett ki, egy ilyen labilis, futó kaland, akit nem az első, de a harmadik nap már meg lehet kettyinteni (...) Aztán mégis az lett belőle, hogy az igazit találtam meg."

-zárta mondandóját a műkereskedőként dolgozó férj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.