Love Bistro gasztro reality Eke Angéla budavári balázs kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 legújabb gasztro-realityje, a Love Bistro csütörtöki adásában Papp Szabi és felesége, Eszter mellett Eke Angéla és párja, Budavári Balázs maradt alul, így végül nekik kellett távozni a műsorból. 

Eke Angéla és párja, Budavári Balázs bizakodva indult neki a csütörtöki napnak a Love Bistro harmadik adásában. Az első feladatuk egészen jól sikerült, de a második feladatban kudarcot vallottak, így bármennyire próbáltak küzdeni, végül a heti teljesítményt nézve Papp Szabiékkal szemben alulmaradtak és ők távoztak a versenyből.

Eke Angéla és szerelme, Budavári Balázs Forrás: TV2 Sajtószoba

„A nap elején még a Szabiékat és magunkat tartottuk a legerősebb párnak, és most mi álltunk az utolsó két helyen. Ebből is látszik, mennyire hullámzó egy ilyen verseny, és igazából minden nap más"

- mesélte a műsorban szomorúan Angéla.

Bár rövid ideig élvezhették a közös főzés örömeit, azért szép emlékekkel távoztak a műsorból.

„Nagyon-nagyon büszke vagyok Balázsra, merthogy eljött velem ebbe a műsorba úgy, hogy nincsen köze a konyhához. Engem ez a verseny még jobban megerősített abban, hogy mi egy nagyon-nagyon összeillő pár vagyunk"

- mondta boldogan a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.