Ide vitte Diana hercegnő hétvégén a fiait, még Károly sem tudott róla

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
McDonalds Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana szerette volna, ha fiai a normális életből is szereznek tapasztalatot, ezért minden hétvégén az volt a program, hogy McDonald's-ba vitte őket. Erről pedig még Károly sem tudott, ő ugyanis nem nézte jó szemmel a hercegné „sajátos" nevelési módszereit.

Diana hercegné sokkal lazábban nevelte Vilmost és Harry, mint ahogy a királyi protokoll szerint elvárható lett volna. Ragaszkodott ahhoz, hogy minden hétvégén elmenjen a fiúkkal a McDonald's-ba, hogy ne csak a palota ételeit egyék, és kicsit belecsöppenjenek a hétköznapi világba.

Harry és Vilmos imádta ezt a programot, és alig várták, hogy megkapják a menühöz járó játékot is. Ezt követően délután a hármas leült a tévé elé, és valóságshow-t nézett, amit szintén nagyon élvezett a két kis herceg.

Diana hercegné másképp nevelte Vilmost és Harryt, mint ahogy elvárták volna tőle. Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Diana igyekezett a lehető legtöbb helyre magával vinni a fiúkat, és minél több közös programot csinálni velük. Nem akarta, hogy a dajkák neveljék fel a gyerekeit - írta a Mirror.

Ám Károly és Erzsébet nem nézte jó szemmel a szabadelvű édesanya módszereit, hiszen eddig a palotában nem ez volt a szokás. Diana azonban ezen nem volt hajlandó változtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.