Berki Krisztián nadrágjában turkál Demcsák Zsuzsa: "Sokkal fickósabb vagy a szteroidoktól"

Forrás: Instagram/Life TV -
Demcsák Zsuzsa Life TV Bréking műsorvezetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délután startol a Life TV vadonatúj talkshowja a Bréking!, amelyben Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián biztosan garantálja, hogy izgalmakban nem lesz hiány.

A két szókimondó műsorvezető Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián legújabb közös munkájuk során sem kímélik egymást. Ma délután indul a Life TV új talkshowja a Bréking!, melyben Demcsák és Berki egy intim témában igencsak belenyúltak egymás privát szférájába, pontosabban Zsuzsa Krisztián nadrágjába - írta meg a Blikk.

Egy aktuális téma kapcsán Zsuzsában felmerült a kérdés, hogy Berkinél kopogtatott-e már be exe azzal a hírrel, hogy állapotos. Természetesen Krisztián őszintén válaszolt a kérdésre.

"Tudtam, hogy tőlem nem lehet terhes, mert akkor éppen versenyeztem, és akkor vannak bizonyos szerek, amiket használsz, olyankor pedig vaktölténnyel lősz" - mondta Berki, aki ezzel a válasszal még inkább feltüzelte műsorvezető társa kíváncsiságát.

A két szókimondó műsorvezető Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián legújabb közös munkájuk során sem kímélik egymást Forrás: Instagram/Life TV

"Magyarul most bevallottad, hogy szteroidokat használtál, amitől impotens voltál egy darabig. Jól értelmeztem a mondatot?"

- folytatta a kérdezősködést Demcsák, aki a későbbiekben sem tudta elengedni Berki férfiasságát.

"Várjál, visszamegyek, ez engem érdekel.

Tudsz nemi életet élni, csak nem fogamzóképes a spermád"

- firtatta tovább Zsuzsa, amire Berki már nem igazán tudott semmi frappánsat visszaszólni.

"Így van, a spermának a minőségét rontja le, sokkal fickósabb vagy egyébként a szteroidoktól, mint korábban" - zárta rövidere a korábban testépítéssel is foglalkozó műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.