Ma délután startol a Life TV vadonatúj talkshowja a Bréking!, amelyben Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián biztosan garantálja, hogy izgalmakban nem lesz hiány.

A két szókimondó műsorvezető Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián legújabb közös munkájuk során sem kímélik egymást. Ma délután indul a Life TV új talkshowja a Bréking!, melyben Demcsák és Berki egy intim témában igencsak belenyúltak egymás privát szférájába, pontosabban Zsuzsa Krisztián nadrágjába - írta meg a Blikk.

Egy aktuális téma kapcsán Zsuzsában felmerült a kérdés, hogy Berkinél kopogtatott-e már be exe azzal a hírrel, hogy állapotos. Természetesen Krisztián őszintén válaszolt a kérdésre.

"Tudtam, hogy tőlem nem lehet terhes, mert akkor éppen versenyeztem, és akkor vannak bizonyos szerek, amiket használsz, olyankor pedig vaktölténnyel lősz" - mondta Berki, aki ezzel a válasszal még inkább feltüzelte műsorvezető társa kíváncsiságát.

A két szókimondó műsorvezető Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián legújabb közös munkájuk során sem kímélik egymástForrás: Instagram/Life TV

"Magyarul most bevallottad, hogy szteroidokat használtál, amitől impotens voltál egy darabig. Jól értelmeztem a mondatot?" - folytatta a kérdezősködést Demcsák, aki a későbbiekben sem tudta elengedni Berki férfiasságát.

"Várjál, visszamegyek, ez engem érdekel. Tudsz nemi életet élni, csak nem fogamzóképes a spermád"  - firtatta tovább Zsuzsa, amire Berki már nem igazán tudott semmi frappánsat visszaszólni.

"Így van, a spermának a minőségét rontja le, sokkal fickósabb vagy egyébként a szteroidoktól, mint korábban" - zárta rövidere a korábban testépítéssel is foglalkozó műsorvezető.