Egy apró piros bugyiban, félmeztelenül fürdőzik Rubint Réka - Fotó

Forrás: Facebook / Rubint Réka -
napozás Rubint Réka félmeztelen Nyár fürdőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű fitneszkirálynő, Rubint Réka rendhagyó módon élvezte ki utolsó szabadnapját.

A háromgyermekes anyuka és fitneszkirálynő, Rubint Réka méltóképpen kihasználta a nyarat, férjével, Norbival több alkalommal is elutaztak pihenni.

Barátaik társaságában pár napot eltöltöttek az isztriai félszigeten, majd a páratlan görög szigeten, Santorinin romantikáztak Norbival, ezt követően a gyerekekkel családosan nyaraltak Olaszországban, majd lezárásképpen ismét visszatértek Görögországba, hogy a gyerekeknek is megmutassák az Égei-tenger gyöngyszemét.

Forrás: Instagram/rekarubint

Rubint Réka az utolsó nyári szabad hétvégéjét viszont szentendrei otthonában töltötte. A jó időnek köszönhetően hiányos öltözetben, félmeztelenül szívta magába az utolsó napsugarakat.

Tökéletesen sportos és szexi alakját pusztán egy apró piros fürdőbugyi takarta, amit férjén, Norbin kívül rajongói is megcsodálhatnak közösségi oldalán.

A fotó megtekintéséhez kattins ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.