Miley Cyrus úgy néz ki, mintha öregedett volna 20 évet - Fotó

Miley Cyrus fotó meghökkentő énekesnő Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felismerhetetlen legújabb fotóján az énekesnő, Miley Cyrus. 

Az egykori Disney-sztár magánélete az elmúlt időszakban igencsak hullámvölgyekkel teli volt. Nem sokkal azután, hogy elvált férjétől, Liam Hemsworth-től, egy leszbikus kapcsolatba bonyolódott Kaitlynn Carterrel, azonban pár hét után szakított a színésznővel. Ezt a viszonyt pedig az ausztrál popénekessel, Cody Simposonnal kötött kapcsolata követte. Bár úgy tűnt, hatalmas a szerelem, az egymás iránt érzett szeretetük viszonylag rövid időn belül kihűlt, hiszen most tíz hónap után a szakítás mellett döntöttek.

Nem tudni, hogy a szakítás az oka, de legújabb fotóján alig lehet ráismerni Mileyra. Olyan, mintha 20 évvel idősebb lenne a most 27 éves énekesnő.

Reméljük, hogy pusztán a magánéleti válság jeleit látjuk csak Cyruson és amint túlteszi magát az elmúlt időszakon újra előtör belőle kislányos bája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.