Cigit akart kérni, cserébe halálra verték a budapesti férfit

halál verekedés aktuális Budapest cigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idegen társaságtól akart cigarettát kérni az a férfi, akit úgy megvertek, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe. 

A nyomozás adatai szerint 2020. augusztus 30-án egy párfős fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben, akik az este során az utcára jártak ki dohányozni és fotókat készíteni.

A kép illusztráció Forrás: pexels.com

Egyik alkalommal egy korábban számukra ismeretlen helyi férfi odalépett hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. A társaság egyik tagja sem adott neki, helyette szóváltás alakult ki a férfi és a társaság között, amely során az egyik fiatalember a férfit több alkalommal megütötte.

Az ekkor már földön fekvő férfit a bántalmazás során keletkezett sérülései miatt kórházba vitték, azonban a kórházi ellátás ellenére még aznap meghalt - olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrség 48 órán belül azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves L. Roland dunaharaszti lakost, ezt követően őrizetbe is vették a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.