Ilyen hatással volt a hetedik év Polgár Kriszta házasságára

házasság Polgár Kriszta Amerika póker évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta és családja 3 és fél évvel ezelőtt hagyta el Magyarországot és költözött ki Amerikába. Eredetileg 2 évig tervezték a kint tartózkodást, de számos új lehetőség keresztbe húzta az eredeti tervüket. 

Az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta több éve él férjével és fiaival az amerikai Houstonban. Az élete minden területe boldog és kiegyensúlyozott. Két kisfia nagyon jól érzi magát odakint, anyanyelvi szinten beszélik már az angol nyelvet és Krisztának is sikerült új kihívást, munkát találnia a számukra már cseppet sem idegen országban.

Férjével idén ünnepelték a 7. házassági évfordulójukat, ami egyáltalán nem ingatta meg a közösen együtt töltött évek minőségét.

"A férjemmel nagyon összekovácsolódtunk az elmúlt években.

Néhány hónapja volt volt a hetedik házassági évfordulónk, és mondtam Szabolcsnak, nekünk ez nem a kritikus évet jelenti, pont ellenkezőleg, új szintre emelte a kapcsolatunkat"

- mesélte a Story magazinnak a gyönyörű kétgyermekes édesanya.

A két gyermek mellett nem egyszerű Krisztának férjével közös időt kialakítani, de erre is kitaláltak már egy módszert.

"Randiestéket tartunk. Több magyar családdal ápolunk jó viszonyt, és ha valamelyikünk randizna a párjával, akkor a másik vigyáz a gyerekekre. Bébiszittere nem szívesen bíznám a fiaimat" - mondta Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.