Molnár Anikó megcsináltatta a száját - boldogan posztolt róla

száj szépészeti beavatkozás Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan betölti 45. életévét Molnár Anikó, aki ennek apropóján elhatározta, hogy minden olyat megvalósít, amire jó ideje már vágyakozik.

Molnár Anikó hamarosan 45 éves lesz. Korábbi posztjában mesélte el, hogy ebből az alkalomból néhány álmát valóra fogja váltani.

"A szeptember az én hónapom. Két hét múlva 45 éves leszek. Ezért úgy döntöttem, minden olyan dolgot megcsinálok, amiről eddig csak ábrándoztam, amiket eddig halogattam. A mai nap az első ilyen nap. Soha nem csináltam titkot abból, hogy a homlokomat botoxoltattam már néhányszor, más beavatkozás az arcomon nem történt. Eddig. A drasztikus plasztikai beavatkozásokat mindig ketültem, ezután sem tervezek semmi ilyesmit, viszont a hialuronsavas szájkorrigálással mindig is kacérkodtam, csak féltem tőle. Féltem a fajdalomtól, a végeredménytől. Viszont amikor megláttam itt az instán néhány előtte-utána képet lányok szájáról, úgy döntöttem, kipróbálom én is. És most itt vagyok. És izgulok. De tudom, hogy az eredmény csodás lesz. Izgulok, szorítsatok! Csodás napot!!!" - írta akkor fotója mellé. Utolsó posztjában pedig azt is megmutatta, milyen lett a végeredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.