Ilyen nagy már Katie Holmes és Tom Cruise lánya - Fotó

Suri Cruise lánya Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Crusie és Katie Holmes lánya nem gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt, de a fotósoknak nagy ritkán mégis sikerül lencsevégre kapni Surit. 

Tom Crusie és Katie Holmes kislánya, Suri 2006 áprilisában látta meg a napvilágot, és 2012-től neveli őt egyedülálló anyaként a színésznő.

Ismeretes, hogy Tom aktívan nem vesz részt már jó ideje 14 éves kamasz gyermeke életében, és nem sokszor mutatkozik a nyilvánosság előtt, mert anyja normális gyermekkort szeretne biztosítani neki. Olykor azért a szemfüles fotósoknak sikerül lekapniuk őt, ahogy történt ez a napokban is.

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Suri édesanyjával, Katie-vel sétált Manhattan utcáin. Mind a ketten betartották a koronavírus miatt bevezetett maszkviselési szabályt, a 14 éves kamasz csak addig húzta le arcáról a maszkját, míg elfogyasztotta a jégkrémjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.