Elképesztő átalakuláson megy keresztül Gáspár Bea: 2 hónap alatt 13 kilótól szabadult meg

fogyás egészség gyomorszűkítő műtét Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea megdöbbentő változáson ment át az elmúlt 2 hónapban: 13 kilótól szabadult meg.

Gáspár Bea július elején számolt be arról, hogy gyomorszűkítő műtéten esett át, mivel súlyfeleslege már az egészségét kockáztatta. 2017-ben az orvosok pajzsmirigy-alulműködést is diagnosztizáltak nála, emiatt cukorbeteg lett. Hiába próbálkozott mindenféle diétával, sporttal 3 év alatt 91 kiló lett.

Forrás: Facebook/Gáspár Bea

A Hot magazinnak mesélte el, hogy

a műtét óta rohamosan olvadnak le róla a kilók, bár van néhány dolog, amire nagyon oda kell figyelnie: Fontos, hogy kis adagokat egyen és igyon, illetve, hogy lassan egyen, mert a gyomra befogadóképessége összesen 2 deciliter és az evés után csak pár perccel érzékeli a gyomra, hogy megtelt.

Két hónap alatt összesen 13 kilótól szabadult meg, de ez még csak a kezdet, nagyon motivált Bea és az is segít neki kitartani, hogy Győző sokat dícséri.

"Nőcisebben tudok öltözködni, magas sarkú cipőket is fel tudok venni ismét, nem panaszkodom annyit arra, hogy fájnak a lábaim és az ízületeim, nem fújattok, ha lépcsőzni kell. Olyan ruhákat tudok hordani újra, amik évtizedekkel ezelőtt jöttek rám legutóbb. Ez fantasztikus érzés! Ilyenkor úgy érzem, megéri minden szenvedést"

- mesélte boldogan Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.