Curtis felháborodva reagált az új barátnőjével kapcsolatos hírekre

Fotó: Vajda István/Facebook/Curtis -
hír szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futótűzként terjed a neten a hír, mely szerint Curtis újból szerelmes. A rapper most válaszolt a róla szóló cikkekre. 

Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, a zenészt vasárnap reggel lencsevégre kapták, amint lakásából távozott egy hölgy társaságában. A BEST Magazinra hivatkozva a Blikk úgy tudja, Curtis új szerelme a Győrben játszó Barnai Judit válogatott kosárlabdázó, akivel már két hónapja tart a kapcsolata.

Fotó: Vajda István/Facebook/Curtis

Curtis most reagált a vele kapcsolatban megjelent hírekre:

"Mi az hogy lebuktál Curtis? Mivel buktam le? Hiszen ország világ előtt bejelentettük a napokban, hogy feleségemmel hónapok óta külön élünk. Mindent megtettünk, hogy. kapcsolatunkat helyrehozzuk, de sajnos jelenleg úgy láttuk, hogy nincs visszaút. Maximálisan tisztelem Krisztit és szeretem, ezért is tartom felháborítónak, hogy a sajtóban ilyen szintű cikk jelent meg, és lesifotósok várnak rám a lakásom előtt. Szeretném a magánéletemet magamnak megtartani és az új kapcsolatomat, ami ráadásul igen kezdeti fázisban van, így szó sem eshet szerelemről, nem a feleségem orra alá dörgölni, hiszen jó viszonyban váltunk el" - írta meg az Influencer Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.