Durva átverés áldozata lett Hosszú Katinka - Kikészült, mikor megtudta

úszónő pénz Hosszú Katinka csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átverésekhez használták fel Hosszú Katinka nevét, így mostmár sajnos ő is azon hírességek közé tartozik, akik eszközei lettek az internetes csalásoknak. 

Ahogy korábban Müller Cecília vagy Jakupcsek Gabriella, most Hosszú Katinka is internetes csalók eszköze lett, akik az ő nevével próbáltak meg pénzt kicsalni mit sem sejtő rajongóktól. Szerencsére azonban már nyakon csípték az álprofilt, és megszüntették a tevékenységét.

„Az Iron Swim Kft. feljelentést tett ismeretlen tettes ellen személyes adatokkal való visszaélés, csalás, hírnévrontás bűncselekmény gyanújára tekintettel a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságnál. Nem kívánunk többet foglalkozni a dologgal, bízunk benne, hogy a rendőrség elfogja a tettest mihamarabb" - reagálta a Blikk megkeresésére Katinka menedzsmentje.

Forrás: instagram.com/hosszukatinka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.