Kiderült, menyasszonyától szerette el legújabb párját Katie Holmes

menyasszony szerelem Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes rendesen felkavarta az állóvizet, legalábbis ami a legújabb párkapcsolati ügyködését illeti. 

Néhány napja örökítette meg egy lesifotós Katie Holmest és új szerelmét, amint New Yorkban nyilvánosan egymásnak estek. Emilio Vitilio étterem tulajdonos és 13 évvel fiatalabb a színésznőnél. Ez idáig igazán romantikus lenne, ám a sztárséfnek a képek megjelenéséig menyasszonya volt. A megcsalt nő mit sem sejtett az egészről, ám a legnagyobb pofon az lehetett neki, amikor Emilio a lebukását követően SMS-ben szakított vele, és arra kérte,hogy minél előbb költözzön ki a közös lakásukból - írja a Ripost.

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Egyes információk szerint Katie tudta, hogy a férfi foglalt, ám a Jamie Foxx után való szakításuk annyira megviselte, hogy minden áron Emilioval szeretett volna lenni. A pár kapcsolata már márciusban kezdett komolyra fordulni, a férfi mind eddig titokban tartotta leendő felesége előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.