Kiakadtak Debreczeni Zita követői: így reagált a sztáranyuka a beszólásokra

Forrás: Gianni Annoni -
Gianni Annoni Debreczeni Zita Gianfranco Máté Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Debreczeni Zita a napokban megmutatta kisfiát. Bár azt gondolnánk, ennek mindenki nagyon örült, akadnak, akik már most követelőznek, és sokkal többet akarnak látni a kis Gianfranco Mátéból.

Az augusztus 28-án napvilágot látott Gianfranco Mátéra az egész ország kíváncsi, a sztárpár azonban nem mutogatja őt a közösségi felületeken. A sztáranyuka először egy tappancsos fotót osztott meg kisfiáról, most pedig egy művészi videót, amit IDE kattintva tudsz megtekinteni.

Bár azt gondolnánk, a videónak mindenki egyformán örült, akadnak olyan követők, akiknek nem tetszik, hogy Zita nem mutatja meg Gianfranco arcát. Többen is azt tanácsolták Zitának, hogy vagy rejtse el őt, vagy mutassa meg az arcát is. Az újdonsült anyuka nem hagyta szó nélkül a fintorgókat, és jelezte, hogy ha valami nem tetszik a követőinek, kövessék ki, és ne nézzék az oldalát.

Forrás: Gianni Annoni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.