Gáspár Evelint a származása miatt nem alkalmazták egy kávézóban

rasszizmus Gáspár Evelin Life TV Bréking Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea a Life TV-n futó Bréking című műsorban beszélt arról, milyen atrocitások érik a családját a származásuk miatt. 

Gáspár Bea volt az egyik vendég a Life TV-n futó Bréking című műsorban, ahol a rasszizmus és annak hatása volt az egyik téma. Az édesanya elmondása szerint róla lepereg az összes rosszindulatú szidalmazás, azt viszont nehezen viseli, ha a gyermekei válnak céltáblává.

Bea elmesélt egy meghökkentő történetet, ami a nagyobbik lányával, Evelinnel történt:

"Egy fiatal felnőtt volt, aki éppen betöltötte a 18-at, és azzal próbálkozott, hogy megfeleljen a szüleinek: most oké, legyen diplomám, most oké, legyen egy nyelvvizsgám, legyen két nyelvvizsgám stb. És nem tudott elhelyezkedni egy rohadt kávézóban, mert hitegették, halogatták... Egy kávézóban kávét főzni... Érted, diplomával, két felsőfokú nyelvvizsgával... És nem vették fel, mert ő a Gáspár Evelin..."

- mesélte Gáspár Bea.

Bea úgy gondolja, hogy ez a fajta viselkedés és hozzáállás a lánya személye és egyben a származása ellen is szólt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.