Újra hódít a shaggy: ez lesz az őszi frizuratrend - Fotók

fashion week Shaggy frizura ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szexi és dögös lesz az idei őszi hajdivat, ha kipróbálod, te sem akarsz már más fazonú hajat magadnak. 

Azt már megszokhattuk, hogy általában a régi felé nyúlunk vissza, ha egy kis újításra vágyunk. Nincs ez másképpen a hajdivattal sem. Idén ősszel újra hódít a shaggy, azaz a tépett, kócos hatású hajkorona - írja a Ripost.

A shaggy fazon lényege, hogy a haj lépcsőzetesen van levágva, ezáltal kap egy tartást a frizura, így akkor is jól fog kinézni, ha csak otthon megmossuk, megszárítjuk. Ráadásul a tépett fazonnak köszönhetően kicsit szélfútta hatást kap a haj, ami igazán szexi és bűbájos külsőt kölcsönöz.

Akik igazán bevállalósak, azok a lépcsőztetes hajkorona mellé egy frufrut is vágathatnak a fodrászukkal, garantáltan nem lehet vele mellényúlni.

Ha kételkednél abban, hogy bejön-e pasidnak az új frizura, akkor ne tedd, a férfiak egyenesen odavannak a shaggy fazonért, imádják a kócos és rakoncátlan hajkoronát, ami azt a hatást kelti, mintha most léptél volna ki az ágyból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.