Szexuális zaklatásáról vallott Demcsák Zsuzsa

Forrás: Instagram/Life TV -
Demcsák Zsuzsa Life TV Bréking szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában őszintén beszélt a szexuális zaklatás témájáról.

Zsuzsa elmondta, hogy bizony neki is volt olyan korszak az életében, mikor el kellett viselnie, hogy szexuálisan zaklatják a munkahelyén, mert nem volt olyan pozícióban, hogy máról holnapra talált volna magának másik állást.

Forrás: Instagram/Life TV

Beszélgető partnerei azonban megállapították, hogy néhány nő viszont visszaél a helyzetével, és akár hajlandó zaklatást is színlelni egy adott cél elérése érdekében. Ezen a ponton azonban véleménykülönbségbe ütköztek Varga Viktorral, aki szerint számos olyan nő létezik, aki zokszó nélkül odateszi magát, és kihasználja a befolyásos férfit, hogy előrébb jusson.

"Viktor, olyan kevés ilyen van, nem hiszem el hogy ezeket kell kisarkítani, nem hiszem, hogy ezeket kell felhasználni akkor, amikor ez egy valós, mindennapi probléma. Azt gondolom, hogy mindennapi probléma, mert keveset beszélünk róla, mert nem merünk, mert az áldozathibáztató attitűd így működik, ahogy nálatok is" - válaszolta erre Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.