Az énekesnő legújabb blogbejegyzésében számolt be róla, hogy hetek óta két óránál többet nem igazán tud aludni éjszakánként. Természetesen nem érte váratlanul, hogy kislányánál lesznek nehezebb időszakok, ugyanis most jön a kicsit foga és hasfájós is. 

„Nemrég volt egy ilyen, amikor éreztem, hogy mindenkinek gyorsan kellene menekülnie, amerre lát, különben a legrosszabb énem fogom megvillantani" – írta a csalad.hu-n Gabi. 

Forrás: TV2

„Lelki szemeim előtt már láttam, ahogy egy csésze kávéval lehuppanok a kanapéra és csak bámulok magam elé, amikor meghallom, hogy jön az „ószeres". Nem pont így hívják, de tudjátok, az a hulladékfelvásárló autó, aminek a tetején van egy hangszóró és abból üvölt, hogy mindent felvásárol. Én kirohantam a szobából, mint Zrínyi, és elfojtott hangon kiabálva (tudom, azt nem lehet, de nekem sikerült), közöltem a Krausszal, hogy azonnal csináljon valamit, hogy ez az izé el ne kezdjen rikácsolni a gyerekszoba ablaka alatt, mert isten bizony kimegyek és azonnal gyártok egy címlapot. A Krauszom el is indult sebes léptekkel, de így is elkésett és a bébiőrön már hallottam, hogy Hanni lázad" - bár hozzátette, hogy hatalmas segítség neki az édesanyja és a férje, így olykor-olykor le tud egy kicsit dőlni.