Nehéz időszakon megy keresztül Tóth Gabi: kikészíti az alvásmegvonás

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő legújabb blogbejegyzésében számolt be róla, hogy hetek óta két óránál többet nem igazán tud aludni éjszakánként. Természetesen nem érte váratlanul, hogy kislányánál lesznek nehezebb időszakok, ugyanis most jön a kicsit foga és hasfájós is. 

„Nemrég volt egy ilyen, amikor éreztem, hogy mindenkinek gyorsan kellene menekülnie, amerre lát, különben a legrosszabb énem fogom megvillantani" – írta a csalad.hu-n Gabi.

Forrás: TV2

„Lelki szemeim előtt már láttam, ahogy egy csésze kávéval lehuppanok a kanapéra és csak bámulok magam elé, amikor meghallom, hogy jön az „ószeres". Nem pont így hívják, de tudjátok, az a hulladékfelvásárló autó, aminek a tetején van egy hangszóró és abból üvölt, hogy mindent felvásárol. Én kirohantam a szobából, mint Zrínyi, és elfojtott hangon kiabálva (tudom, azt nem lehet, de nekem sikerült), közöltem a Krausszal, hogy azonnal csináljon valamit, hogy ez az izé el ne kezdjen rikácsolni a gyerekszoba ablaka alatt, mert isten bizony kimegyek és azonnal gyártok egy címlapot. A Krauszom el is indult sebes léptekkel, de így is elkésett és a bébiőrön már hallottam, hogy Hanni lázad" - bár hozzátette, hogy hatalmas segítség neki az édesanyja és a férje, így olykor-olykor le tud egy kicsit dőlni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.