Így fest most a mémmé vált világsztár - Videó

Chloe világsztár mém Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan mindenki ismeri Chloet,  a riadt arcú szőke kislányt, aki arckifejezése miatt pillanatok alatt vált világhírű mémmé.

Chloe nem gondolta, hogy világszerte ilyen nyomot hagy első útja a családjával Disneylandbe. 2013-ban került fel a világhálóra az a videó, aminek köszönhetően Chloe riadt arca egy életre beleégett az emberek fejébe.

Az édesanya a videót azért töltötte fel a világhálóra, mert a rokonok távol élnek tőlük és azt gondolta, hogy a Youtube-ra feltöltve könnyen megoszthatja a családtagokkal, hogy élték meg a lányai az első disneylandi kiruccanásukat

- írja a Noizz.

A videó nemcsak a rokonokhoz jutott el, hanem az internet népének valamennyi tagjához, akik teljesen rákattantak Chloe érthetetlen és riasztó arckifejezésére.

Az ominózus videó óta eltelt 7 év, ez idő alatt a lányok is sokat változtak, de azért még mindig felismerjük a szőke hajú gyereksztárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.