Szexi dekoltázsával búcsúztatja a nyarat Ada - Fotó

Forrás: instagram.com/pinter_adrienn_ada_official -
búcsú műsorvezető szexi Nyár Pintér Adrienn bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető, Pintér Ada nyara sem volt az igazi idén, ettől függetlenül azért igyekezett méltóképpen lezárni az év legmelegebb időszakát.

Az újdonsült feleség, Pintér Ada nyara sem volt olyan felszabadult, élményekben gazdag, mint a korábbiak, azért a koronavírus egyvalamit nem tudott tőle elvenni: a gyönyörű esküvőjét, ahol örök hűséget fogadtak egymással, szerelmével, Mátéval.

A közösségi oldalán nosztalgikus hangulatban posztolt az utolsó nyári emlékéről, amikor igazán azt érezte, hogy nyár van és csak a pihenésé a főszerep.

Olyan szexi bikinis képet posztolt a kétgyermekes anyuka, hogy mi rögtön el is felejtettük, hogy milyen rövid is volt az idei nyár.

"Iden ahogy sokaknak, a helyzet miatt nekunk sem volt olyan igazi klasszikus nyaralasunk. Persze 1-2 napot voltunk a Balatonnal mi is, de ahogy a korabbi evekben iden nem voltunk strandolni(medences)se tengerparton. Ez a kep a Duna parton keszult es ez volt az egyetlen nap, amikor igazan ugy ereztem, hogy nyar van es nyaralunk, szerettem ezt a napot"

- írta a szexi fotóhoz Ada.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.