Aggódnak Erős Antóniáért: megszólalt a híradós

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
cukorbetegség Erős Antónia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt senki sem érezheti magát biztonságban, pláne azok az emberek, akik valamilyen krónikus betegséggel küzdenek. Erős Antóniát is féltik az ismerősei, hiszen cukorbetegséggel küzd. 

Erős Antónia szinte mindenki számára családtag, hiszen minden este a nappalinkban van, legalábbis virtuálisan. Az RTL Klub híradósa nem titkolta, hogy cukorbeteg, így most, a koronavírus-járvány idején sokan aggódnak az egészségéért. Antónia azonban mindenkit nyugalomra intett.

Erős Antónia Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

"Csak a betegség szövődményei és a rossz anyagcsere tesz valakit veszélyeztetetté, az alap cukorbetegség nem. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem figyelek oda. Nagyon is komolyan veszem az előírásokat. Híradósként mindennap foglalkozom a rossz hírekkel, bár hatnak rám, nem dugom a homokba a fejem" - árulta el a Hotnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.