3 frizura, ami a 90-es évekből robbant az idei trendek közé

fashion week hajviselet frizura 90-es évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beköszöntött az ősz, ilyenkor pedig sokan szeretnénk új frizurát kipróbálni. Nem feltétlen kell azonban a még ismeretlen trendek között keresgélnünk, van három frizura, ami ismerős lehet 90-es évekből és újra nagyon divatos.

Ha szeretnéd ősszel kicsit felfrissíteni a frizurádat, ne kezdj el a legújabb trendek között keresgélni. Inspirálódj a korábbi trendfrizurákból. Van három frizura, ami a 90-es évekből robbant az idei trendek közé.

1. Indás vagy tendril frizura


A tendril frizura alatt azt érjük, amikor magasra tűzött kontyból vagy magasan összefogott lófarokból mindkét oldalon az arcba hullik egy-egy hullámos tincs. Ezt a hajviseletet elegáns alkalmakra is választhatjuk, de a hétköznapokon is megállja a helyét.

2. Félkonty vagy félcopf


A félcopfnál/félkontynál nem az egész hajat kötjük lófarokba, hanem csak a felső részét. A félcopf lépcsőzetességet kölcsönöz a hajnak, ezáltal sokkal dúsabbnak hat.

3. A kétcsatos elválasztás

A hajcsatok folyamatosan jelen vannak a frizuratrendekben, csak mindig egy kicsit másképpen. 2020-ban elég lesz két darab is egy divatos hajviselethez. A középen elválasztott hajat kétoldalt kell megtűznünk egy-egy klasszikus hajcsattal, és kész is vagyunk.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.