Beköszöntött az ősz, ilyenkor pedig sokan szeretnénk új frizurát kipróbálni. Nem feltétlen kell azonban a még ismeretlen trendek között keresgélnünk, van három frizura, ami ismerős lehet 90-es évekből és újra nagyon divatos.

Ha szeretnéd ősszel kicsit felfrissíteni a frizurádat, ne kezdj el a legújabb trendek között keresgélni. Inspirálódj a korábbi trendfrizurákból. Van három frizura, ami a 90-es évekből robbant az idei trendek közé.

1. Indás vagy tendril frizura
A tendril frizura alatt azt érjük, amikor magasra tűzött kontyból vagy magasan összefogott lófarokból mindkét oldalon az arcba hullik egy-egy hullámos tincs. Ezt a hajviseletet elegáns alkalmakra is választhatjuk, de a hétköznapokon is megállja a helyét.

2. Félkonty vagy félcopf
A félcopfnál/félkontynál nem az egész hajat kötjük lófarokba, hanem csak a felső részét. A félcopf lépcsőzetességet kölcsönöz a hajnak, ezáltal sokkal dúsabbnak hat.

3. A kétcsatos elválasztás

A hajcsatok folyamatosan jelen vannak a frizuratrendekben, csak mindig egy kicsit másképpen. 2020-ban elég lesz két darab is egy divatos hajviselethez. A középen elválasztott hajat kétoldalt kell megtűznünk egy-egy klasszikus hajcsattal, és kész is vagyunk.