A magyar világbajnok kajakozó, Dudás Miki és párja, Szigligeti Ivett a Nyerő páros című műsorban mérik össze más sztárpárokkal a szerelmüket. Bár Miki és Ivett hosszú évek óta egy párt alkotnak és gyermekük is született, a sportolónál nem lehet tudni, mikor lép ki a hűséges férfi szerepéből és csalja meg újra a menyasszonyát. 

Hétfőn indult az RTL Klubon futó Nyerő Páros című műsor, amelyben 8 sztárpár méri össze szerelmét. Dudás Mikiről és szerelméről, Szigligeti Ivettről hamar kiderült, hogy rendhagyó párkapcsolat az övüké, ahol nem ritka eset, hogy Miki félrelép. Bár Ivett nem viseli jól a megcsalást, annyira szereti a gyermeke apját, hogy a történtek ellenére sem akar nélküle élni.

A tegnapi adásban egy páros feladatban szóba került a hűtlenség, amiután a műsorvezető, Sebestyén Balázs rögtön megkérdezte Ivettet, hogy mit gondol arról, hogy Miki meddig lesz hűséges hozzá.

Bármikor megcsalhatja Dudás Miki párját, Ivettet?Forrás: RTL Klub

"Hát most nem gondolom, hogy ez mindig megtörténik, tudom, hogy milyen időszakokban van éppen a Miki, hogy milyen élethelyzetet élünk és tudom, hogy már látom rajta előre, hogy mi az, amikor valami rosszban sántikál" - válaszolta Ivett, aki azt is bevallotta, hogy azért bocsát meg neki minden alkalom után, mert szereti. 

Ivett állítása szerint utoljára 3 éve fordult utoljára elő, hogy Miki megcsalta őt. Balázs a sportolót is megkérdezte erről, hogy azóta tényleg nem fordult-e elő ilyen.

"Most azt várod, hogy élő adásban beköpjem saját magamat?...nem, nem volt" - mondta kissé sejtelmesen a sportoló.