esküvő eljegyzés koronavírus Emma Stone Dave McCary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben jelentette be a gyönyörű színésznő, Emma Stone és párja, Dave McCary, hogy eljegyezték egymást. Bár a koronavírus keresztbe húzta az esküvővel kapcsolatos terveiket, most mégis úgy tűnik, hogy titokban mégis megtartották a menyegzőt. 

Két év együttlét után kérte meg a színésznő, Emma Stone kezét párja, Dave McCary tavaly decemberben. A szerelmes pár nem akart sokat várni az esküvővel, de a koronavírus felülírta a terveiket, így el kellett halasztaniuk a nagy napot.

Nagyon úgy tűnik, hogy mégsem voltak olyan türelmesek és titokban mégis egybekeltek, ugyanis Stone és McCary a napokban Los Angeles utcáin sétálgattak együtt, ahol arany karikagyűrűt villantottak - írja az E-online.

Korábban is feltűnt már a színésznő ujján a karikagyűrű, mint utóbb kiderült már akkor is viselte, amikor Reese Witherspoonnal együtt vezettek webkamerás műsort a Youtube-on.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.