Komoly döntést kell meghoznia a Kossuth-díjas előadóművésznek, Bangó Margitnak: családja ugyanis nagyon félti a 70 éves művész a koronavírustól, mivel korából és egészségügyi állapotából adódóan veszélyeztetettnek számít.

A koronavírus második hulláma miatt nehéz helyzetbe került Bangó Margit és családja: mivel a fertőzés gyakorlatilag bárhol felüheti a fejét a Kossuth-díjas előadóművész jogosan aggódik saját és szerettei egészsége miatt.

„Nagyon nehéz helyzet ez, hiszen most már bárhol lehet a vírus. Féltjük egymást, főleg a gyerekeket, hiszen akár az iskolában is elkaphatják ezt a szörnyű betegséget. Ez pontosan az a helyzet, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás. A minap már azon gondolkoztam, hogy nem engedem őket iskolába" - mesélte Margit a Ripostnak.

Hosszas mérlegelés után komoly elhatározásra jutott a művésznő.

„Nincs ezen mit szépíteni, hiszen itt a második hullám... Én visszafogtam már teljesen magam: nincs meg az a szabad mozgásom, ami eddig volt. Lassan fogom magam, bezárom a kaput és karanténba vonulunk" - mondta Bangó Margit.