Van, aki egész héten úgy él, mint a kisorsolt karaktere. Van, aki kifejezetten fél az e heti produkciójától. És van, aki már eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha kiesne. Így készülnek a versenyzők a ma esti Sztárban sztárra.

Szabó Ádám elsősorban a női rajongókra apellál a mostani éneklése alatt, Vastag Csaba azt mondja, ez a mostani lesz a legnehezebb feladat, amivel meg kell birkóznia, Miss Moodnak pedig a színpadi mozdulatai fognak problémát jelenteni.

Szabó Ádám ma este Sean Paul bőrébe bújik.

 

"Nagyon félek tőle, mert nagyon sok szöveg van, és nem elég, hogy sok szöveg van, de hogyha egy valamit elrontok, akkor borul az egész, és úgy kell megtanuljam, hogy nem lehet benne hiba"  

-mondta Ádám, akit produkciója alatt táncoslányok fognak körbevenni.

Vastag Csaba Demjén Ferencet alakítja a ma esti adásban.

Csabi egész héten Demjén Rózsi életrajzát bújta, és csak remélni tudja, hogy a sok gyakorlás és próba meghozza gyümölcsét a színpadon.

"Teljesen másfajta hangképzést használ ő, mint én, ez egy nagyon megterhelő, nehéz feladat...Öröm minden egyes másodperc, amit ezzel a dallal töltök el"

-mondta az énekes.

Miss Mood is egy ikonikus énekest alakít vasárnap este, ő lesz Cserháti Zsuzsa.

"Nagy feladat bármi, amit kapunk, minden, ami nem te vagy, az nagy kihívás előadóként. Ami a legnehezebb a mostani produkciómban, az az, hogy nem mozoghatok semennyit"

-mondta Dóri, akinek az a legnagyobb vágya, hogy egyszer megnyerje a hetet.