Beköszöntött az ősz és vele együtt a hűvös idő is. Bár a nap melegítő sugaraitől egy időre el kell búcsúznunk, mégse csüggedjünk. Végre előkerülhetnek a trendi őszi kiegészítők, amikkel szuperül feldobhatjuk megjelenésünket.

Nem csak a természet változik színessé ősszel, hanem a különböző kiegésztők segítségével mi is változatosan és divatosan öltözködhetünk.

Nézzük is meg, mik azok a kiegészítők, amik idén ősszel egyetlen trendi nő ruhatárából sem hiányozhatnak.

Sálak

A sálak igazi örökzöld darabok, amik minden ősszel és télen fontos elemi a ruhatárunknak. Színekben idén a burgundi vörös, a piros, az acélkék, a barna, fehér, a barack árnyalatai és a fűszeres narancs dominálnak. Legyen az virágos, egyszínű vagy absztrakt mintás, bármit fedobhatsz a sálak segítségével. Kösd a nyakadba, használd vállkendőként vagy nyaklánc helyett - tökéletes választás lesz.

Kösd a nyakadba, használd vállkendőként vagy nyaklánc helyett - tökéletes választás leszForrás: Shutterstock

Óriási és mini táskák

Az idei ősz méretek tekintetében a szélsőségekről szól. Ha igazán divatosak akarunk lenni, akkor válasszunk vagy óriási shopper bageket vagy igazán miniatűr kézi táskákat. Utóbbi nem túl prakitkus a hétköznapokban, azokat inkább az esti programokhoz ajálnjuk, amikor elég csak egy rúzst és telefont magunkkal vinni. A barna, a fekete, fehér és a burgundi bőrhatású táskákkal nem fogsz mellé lőni.

Az idei ősz méretek tekintetében a szélsőségekről szólForrás: Shutterstock

Szőrme minden mennyiségben

Szőrme,szőrme és szőrme - akár a kabát gallérján, akár mellény formájában vagy sál helyett. Egy szuper szőrmével még egy farmer-póló outfitet is tökéletesen feldobhatsz. Természetesen válasszunk műszőrmét, amik a megszólalásig hasonlítanak az igazira!

Szőrme akár a kabát gallérján, akár mellény formájában vagy sál helyettForrás: Shutterstock

Monumentális ékszerek

Idén ősszel nem érvényesül a "kevesebb több" elve, már ami a kiegészítőket illeti. Fülbevalókból, karkötőkből, nyakláncokból és övekből is a feltűnő darabokat válasszuk, ha igazán trendik akarunk lenni.

Fülbevalókból, karkötőkből, nyakláncokból és övekből is a feltűnő darabokat válasszukForrás: Shutterstock

Idén ősszel "a mindent, mindennel" elve érvényesül, outfitjeinknek csak a képzeletünk szabhat határt!