Vasárnap este Molnár Tamás távozott a Sztárban sztár című műsorból, ami sokakban nem tetszést váltott ki, olyannyira, hogy többen hangot is adtak a felháborodásuknak. 

A vasárnapi Sztárban sztár élő adásának utolsó részében Molnár Tamás és Curtis között dőlt el, hogy közülük ki fogja jövőhéten is folytatni a versenyt. A szavazatok alapján végül Tominak kellett elhagynia a műsort, ami kiverte a biztosítékot a rajongók körében. Sokan vannak, akik nem értik, miért van még bent Curtis a műsorban és ezzel együtt nem érzik igazságosnak az énekes távozását a versenyből - írja a Bors.

"Megint egy jó hangú énekes esett ki"

"Tomi volt az egyik legjobb"

"Nem igazságos ez, nem ő volt a gyenge"- érkeztek a Tomit támogató kommentek a műsor után.

Néhányan Curtisről is elmondták az őszinte véleményüket. 

"Sajnos a zsűri nagyon nyomja Curtist, pedig nagyon gyenge, mást kritizálnak, hogy a saját hangjukat is hallják, de nála ezt figyelembe sem veszik, csak a bohóckodása számít nála. Szóval ez nem igazságos a többi résztvevővel szemben, akik tényleg szuper jól helytállnak."

„Ok hogy nem tud sem táncolni sem énekelni, de hogy egyetlen dal szövegét sem képes csak egyszer becsülettel megtanulni! Ebben a műsorban ilyet még nem láttam. A Pápai Joci sem volt semmi, de azért készült becsülettel és lelkesen, és megtanulta a szöveget. Curtisen látszik hogy mennyire nehezére esik, és annyira nyögvenyelősen csinálja! Való igaz hogy nyomják előre de nem a nézők" - írta néhány felháborodott rajongó.