Sztárban sztár Molnár Tamás Curtis kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este Molnár Tamás távozott a Sztárban sztár című műsorból, ami sokakban nem tetszést váltott ki, olyannyira, hogy többen hangot is adtak a felháborodásuknak. 

A vasárnapi Sztárban sztár élő adásának utolsó részében Molnár Tamás és Curtis között dőlt el, hogy közülük ki fogja jövőhéten is folytatni a versenyt. A szavazatok alapján végül Tominak kellett elhagynia a műsort, ami kiverte a biztosítékot a rajongók körében. Sokan vannak, akik nem értik, miért van még bent Curtis a műsorban és ezzel együtt nem érzik igazságosnak az énekes távozását a versenyből - írja a Bors.

"Megint egy jó hangú énekes esett ki"

"Tomi volt az egyik legjobb"

"Nem igazságos ez, nem ő volt a gyenge"

- érkeztek a Tomit támogató kommentek a műsor után.

Néhányan Curtisről is elmondták az őszinte véleményüket.

"Sajnos a zsűri nagyon nyomja Curtist, pedig nagyon gyenge, mást kritizálnak, hogy a saját hangjukat is hallják, de nála ezt figyelembe sem veszik, csak a bohóckodása számít nála. Szóval ez nem igazságos a többi résztvevővel szemben, akik tényleg szuper jól helytállnak."

„Ok hogy nem tud sem táncolni sem énekelni, de hogy egyetlen dal szövegét sem képes csak egyszer becsülettel megtanulni! Ebben a műsorban ilyet még nem láttam.

A Pápai Joci sem volt semmi, de azért készült becsülettel és lelkesen, és megtanulta a szöveget. Curtisen látszik hogy mennyire nehezére esik, és annyira nyögvenyelősen csinálja! Való igaz hogy nyomják előre de nem a nézők"

- írta néhány felháborodott rajongó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.