Fülöp herceg kiakadt: nem áll szóba Harryvel és Meghannel

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Kate Green -
Meghan Markle Fülöp herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dagad a viszály a brit királyi családban: Fülöp herceg nem bírja elfogadni unokája döntését.

A 99 éves edinburghi-herceg is elmondta véleményét Harry hercegről és Meghanről. A nagypapa volt az utolsó, aki nem szólalt fel a megxittel kapcsolatban, ennek ellenére ő is úgy látja: Meghanék tönkretették a családot.

„Fülöp nagyon csalódott. Régebben azért mondott búcsút a haditengerészetnek, hogy teljes vállszélességgel támogassa a királynőt és a monarchia mellett állhasson, amikor az 1952-ben trónra lépett. Nem érti, Meghan miért nem tudott így tenni, s végleg maga mögött hagyni színészetet, hogy férje, Harry mellé álljon, és hozzá hasonlóan ő is az uralkodóházat szolgálja. Ahogy annak idején Diana hercegnőnek mondta, ez nem népszerűségi verseny, mindnyájuknak össze kell fogniuk. Fülöpnek egyszerűen nem fér a fejébe, miért fontosabb Meghannek az, hogy a saját hangját hallassa, ahelyett, hogy Harrynek kedvezne" - nyilatkozta a Sky News-nak Ingrid Seward, a brit királyi család életrajzírója.

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Kate Green

„Fülöp nem érti, mi tehette Harry életét olyan elviselhetetlenné, hogy nem akart tovább az Egyesült Királyságban élni, és hazája helyett inkább azt választotta, hogy csak egy egocentrikus celeb legyen Észak-Amerikában. A herceg biztos abban, mindenük megvolt, amit csak kívánhattak: gyönyörű otthon, egy egészséges kisfiú, és egy egyedülálló lehetőség arra, hogy jótékonysági munkájukkal globális hatást érjenek el és népszerűek legyenek" - mondta a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.