Pár héttel ezelőtt napvilágot látott egy pletyka mizerint Vujity Tvrtko elhagyta az országot. Nem tévedtek, akik így tippeltek, ugyanis az újságíró újra az Egyesült Államokba költözött.

  „ALOHA! - köszöntte videójában a nézőket- Az Egyesült Államokban vagyok, de nem Amerikában. (...) Szeptember 11-én hajnalban repültünk el és jöttünk ide a családommal.(...) Az, hogy itt kötünk ki, nagyjából tudni lehetett, de az év elején még Dél-Afrika vagy Ausztrália is benne volt a pakliban. Ami itt van, ahol én vagyok, és amit én teszek, az nem drága pénzért megvásárolt luxusút, hanem nagy munkával kiharcolt lehetőség, és én ezzel a lehetőséggel szeretnék is élni. Például minél többet megmutatni a saját gyermekeimnek, (...) a legtöbbet szeretném adni nekik édesapaként. Választhattam volna, hogy drága ajándékokat veszek nekik, de én élményeket szeretnék ajándékozni nekik" – mondta a fél órás live videóbanTvrtko.

A jelenlegi munkájáról azonban nem sokat árult el. Elmondta, hogy eszméletlenül hálás az Egyesült Államoknak, hiszen itt is tanult az egyetemen tanulhatott és volt idő,hogy Washingtonban élt a családjával. Különösen kiemelte, hogy nem menekült el Magyarországról, csupán egy jó lehetőséget szeretne kihasználni.