Kiderült! Vujity Tvrtko Hawaiira költözött - Videó

Hawaii Vujity Tvrtko költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héttel ezelőtt napvilágot látott egy pletyka mizerint Vujity Tvrtko elhagyta az országot. Nem tévedtek, akik így tippeltek, ugyanis az újságíró újra az Egyesült Államokba költözött.

ALOHA! - köszöntte videójában a nézőket- Az Egyesült Államokban vagyok, de nem Amerikában. (...) Szeptember 11-én hajnalban repültünk el és jöttünk ide a családommal.(...) Az, hogy itt kötünk ki, nagyjából tudni lehetett, de az év elején még Dél-Afrika vagy Ausztrália is benne volt a pakliban. Ami itt van, ahol én vagyok, és amit én teszek, az nem drága pénzért megvásárolt luxusút, hanem nagy munkával kiharcolt lehetőség, és én ezzel a lehetőséggel szeretnék is élni. Például minél többet megmutatni a saját gyermekeimnek, (...) a legtöbbet szeretném adni nekik édesapaként. Választhattam volna, hogy drága ajándékokat veszek nekik, de én élményeket szeretnék ajándékozni nekik" – mondta a fél órás live videóbanTvrtko.

A jelenlegi munkájáról azonban nem sokat árult el. Elmondta, hogy eszméletlenül hálás az Egyesült Államoknak, hiszen itt is tanult az egyetemen tanulhatott és volt idő,hogy Washingtonban élt a családjával. Különösen kiemelte, hogy nem menekült el Magyarországról, csupán egy jó lehetőséget szeretne kihasználni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.